Бившият легендарен наставник на Байерн Отмар Хитцфелд прогнозира доста тежки моменти за сегашния старши треньор на баварците Хосеп Гуардиола. Според него, те ще дойдат в края на кампанията. 

"Втората половина на сезона ще е направо ужасна за Хосеп. Тогава всички играчи, които сега нямат нищо против да са резерви, ще искат да играят редовно. Може да се получи една имплозия в съблекалнята."

"Всеки иска да играе в решителните мачове, а и иска да го прави по 90 минути. Доста главоболия ще се струпат на наставника тогава", сподели Хитцфелд пред най-тиражния вестник в страната "Билд". 

65-годишният ветеран сложи край на богатата си кариера това лято, след като изведе националния отбор на Швейцария до осминафиналите на Световното първенство. Той твърди, че няма шанс да се върне на скамейката. 

"Когато реша нещо и го обявя, то е окончателно. Никога повече няма да се върна във футбола. Сега имам време да правя нещата, които искам и няма да се занимавам с нещо, което не ми е приоритет."

"Не мога да се оплача от пенсионерския живот, защото все още имам много ангажименти и срещи, все още хората ме търсят и не си оставам много вкъщи", сподели още легендарният Хитцфелд.