Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери разкри, че може да види себе си в САЩ, Катар или Обединените Арабски Емирства преди да прекрати състезателната си кариера.

31-годишният французин има договор с Байерн до юни 2017-а година. Рибери е категоричен, че се чувства отлично в Мюнхен и не проявява голям интерес към трансфер в друг европейски клуб, но е отворен за ново предизвикателство като Азия или Щатите.

„Тук съм от почти осем години. Байерн и аз сме като семейна двойка. Купих си къща тук. Синът ми е роден тук. Отгледах дъщеря си тук. Те говорят немски по-добре от мен“, коментира Франк Рибери.

„Мога да играя за друг клуб в Европа, но сърцето ми бие прекалено много за Байерн. Но пък мога да си представя да отида в САЩ, Катар или Дубай за едно ново предизвикателство“, сподели още Рибери.

Французинът призна още, че чака с нетърпение освобождаването на бившия президент на Байерн Ули Хьонес, който излежава тригодишна присъда. „Ние всички искаме той да се върне. Липсва ни на всички“, коментира още Рибери.