Звездата на Байерн и световен шампион с Германия през лятото Томас Мюлер предрече още успехи за баварците през този сезон. Той се изказа доста интересно за шансовете на тима за предстоящата кампания. 

"Крайната дестинация на Байерн винаги е успехи и титли. Досега пътуването към тях върви добре, от туристическата агенция не са се обадили да кажат, че ще има затруднения. А и още няма обявления, че ще трябва да се презаверяват билетите ни", сподели с усмивка Мюлер пред "Гардиън". 

Той нямаше как да не говори и за представянето на Германия на Световното първенство и за вероятността участието по терените в Бразилия да се отразява на играта на Байерн и тромавия старт на кампанията. 

"В началото на сезона всички говорят само за Мондиала и се опитват да свързват всичко с него. Ако играем зле, то сме изморени от първенството, ако сме добри, то сме на крилете на радостта от Бразилия."

"А истината е, че особено на нас по-младите, физически Световното вече не би трябвало да ни влияе. Може би през октомври-ноември ще започнем да усещаме психическата тежест от световната титла. Но ние сме Байерн и такива неща не бива да ни влияят. Просто не трябва", сподели Мюлер.