Мениджърът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти бе категоричен, че е рано да се говори за "криза" в отбора, независимо от незадоволителните резултати напоследък.

Баварците не се намират в най-добрата си форма, завършвайки наравно в два поредни мача в Бундеслигата и допускайки загуба с 0:1 от Атлетико Мадрид в първия мач от груповата фаза на Шампионската лига.

"Играчите ми са големи професионалисти и са много интелигенти. Те разбират, че напоследък не се представят особено добре. Рано е обаче да се говори за криза в отбора. Робен е чудесен играч. Игра добре в последните няколко мача и вкара два гола. Сигурен съм, че той ще помогне на отбора в този мач. Само Рибери липсва, всички останали са готови", заяви италианецът.

Филип Коку, треньорът на ПСВ Айндховен пък смята, че отборът му е готов за мача срещу немския шампион и може да измъкне успеха.

"Фокусирани сме и ще играем със самочувствие. Определено имаме шанс да се приберем с победа. Робен ще бъде проблем за защитата ни, но отборът се подготвя да играе срещу Байерн Мюнхен, не само срещу Робен", каза Коку.