Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров беше крайно критичен след реванша с черногорския Титоград. В него "червените" се измъкнаха от конфузна загуба от непретенциозния съперник, чийто състав е предимно от младоци. Битката в Подгодица завърши 0:0, а защитникът отдаде този резултат на подценяване след погрома с 4:0 в първия мач. 

Според него обаче това трябва да е обеца на ухото на играчите, защото ако се представят по същия начин във втория квалификационен кръг срещу хърватския Осиек, не ги чака нищо добро. Късметът на ЦСКА обаче е, че хърватите също не са нищо особено и българите отново са изявен фаворит и срещу тях. 

"Без да подценявам отбора на Титоград, съставът на Осиек е далеч по-сериозен и ако играем по подобен начин срещу него, нищо добро не ни чака. Трябва бързо да променим чипа в главите си. Осиек е доста по-сериозен отбор, с доста по-голям бюджет от Титоград и ако играем по същия начин, нямаме големи шансове да продължим напред", заяви Бодуров и коментира представянето в Подгорица. 

"Много слаб мач за нашия отбор. От това, което видях и което почувствах вътре на терена, бяхме много слаби. Не мога да си го обясня, може би имаше подценяване. А преди мача говорихме, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото това са точки и коефициент за отбора и държавата."

"Според имаше доза подценяване заради победата в първия мач с 4:0, което до някаква степен е нормално. Радващото е, че поне не загубихме, защото съперникът имаше доста ситуации. Не искам да звучи като оправдание, но все пак имаме много нови футболисти и те трябва да се сработят с останалите."

"Но без да подценявам Титоград, те не са от нашето ниво. И да ни създават толкова ситуации, мисля, че е малко несериозно. Сега е важно да спечелим и за първенството, защото допуснахме неочаквана за нас грешка в първия кръг", сподели Бодуров и коментира изваждането си от групата за първия мач за сезона, а именно победата с 4:0 над Титоград. Официалната причина за него беше липса на подготовка. 

"Травми не съм имал, тренирал съм цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Тяхна преценка, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играя. Всичко е точно", сподели 33-годишният защитник.