Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо заяви, че вече няма търпение да се изправи срещу Пари Сен Жермен във втория мач на неговия тим от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата на Националния стадион „Васил Левски“ е в сряда от 21,45 часа.

„Всичко е наред, много сме добре. Чакаме само време да дойде време за мача в сряда. Това е голям двубой, много труден. Ние обаче сме готови на 100 процента за него“, коментира бразилецът.

„Излизаме, за да вкараме гол. Няма значение кой е противникът, ние се стремим да постигнем най-добрия възможен резултат за нас“, добави българският национал за предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

„В ПСЖ е пълно с добри футболисти, всички са национали на страните си. Кавани играе за Уругвай, Ди Мария – за Аржентина. По принцип много харесвам Ди Мария и Тиаго Силва в защитата, който също е национал на Бразилия. Това са двамата, които много харесвам. Има още много – Верати за Италия, но Ди Мария и Тиаго Силва са най-добрите.“

„Най-ценният ми гол? Няма как да не спомена попадението си срещу Реал Мадрид. Той е първият ми в Шампионската лига. Тогава Реал беше носител на трофея и притежава най-големият футболист – Кристиано Роналдо. Няма как да коментирам този гол, всички в отбора извикаха от радост. На всички езици обявиха името и че съм вкарал. Не е от най-красивите ми попадения, но е едно от най-важните.“

„Вече 5 години и половина съм в България. Аз съм спокоен човек по принцип и съм тук със съпругата и децата ми. В Разград е много спокойно, а аз така обичам. Затова се чувствам много добре, вече се адаптирахме. Имам две деца – едното е на 5 години, а другото – на 3. Ходят на градина вече, по-големият говори малко български“, добави Марселиньо.