Треньорът на швейцарския Сервет Рене Вайлер обяви, че неговият отбор трябва да е много внимателен срещу Лудогорец. Утре двата тима се изправят в Женева от 22:00 часа в първи мач от плейофите за класиране на осминафиналите на Лигата на конференциите. На пресконференцията си преди двубоя 50-годишният специалист призна, че отборът му е амбициран да елиминира българския шампион

„Ние винаги искаме да побеждаваме. Да си в Европа, дори само в Лигата на конференциите, е успех. Той е постигнат каквото и да се случи. Имаме амбиции да се класираме на осминафиналите“, обяви Вайлер.

„Свит Руйтлер, който се контузи на мача срещу Ивердон, тренира за първи път на 100% тази сряда. Утре ще решаваме за неговото участие в мача. За момента всичко върви добре и вероятно ще започне като титуляр“, отбеляза треньорът на Сернет.

„Лудогорец е свикнал да печели титлата. Трябва на първо място да сме внимателни, а след това от нас зависи да направим мача труден за съперника. Имаме качествата да изпълнил задачата, разчитам на всички играчи“, допълни 50-годишният специалист.

„Енцо Кривели получава твърде много картони. Напълно е възможно той да започне мача в четвъртък. На неговата позиция нямам много решения в отбора“, заяви още Рене Вайлер.