Манчестър Юнайтед направи впечатляващ ход на трансферния пазар, като осигури подписите на двама от най-добрите играчи в европейския футбол. "Червените дяволи" официално обявиха привличането на мароканския национал Нусар Мазрауи и холандския централен защитник Матайс де Лихт, които се присъединяват към клуба от Байерн Мюнхен.

Нусар Мазрауи, който е част от националния отбор на Мароко, се присъединява към Манчестър Юнайтед след успешен престой в Байерн Мюнхен. 25-годишният десен бек се утвърди като един от най-добрите играчи на своята позиция в Европа, с отличителен стил на игра, комбиниращ солидна защита и експлозивни атаки. 

Едновременно с това, Манчестър Юнайтед също така обяви привличането на Матайс де Лихт, който също идва от Байерн Мюнхен. Холандският централен защитник е сред най-високо оценяваните млади играчи в света. Де Лихт, който вече има значителен опит на най-високо ниво, включително в Серия А и Бундеслигата, ще добави стабилност и класа в защитната линия на "червените дяволи".