Рахийм Стърлинг няма интерес да отива в Саудитска Арабия и ще се бори за мястото си в Челси, съобщава Daily Mail. 29-годишният футболист беше освиркван от феновете на „сините“ на три пъти по време на победата с 4:2 над Лестър Сити от ¼-финалите за ФА Къп в неделя.

Това беше ден, който крилото ще иска да забрави бързо, след като пропусна множество положения, включително дузпа, и се извини публично на феновете в социалните мрежи. Феновете на лондончани така и не могат да приемат Стърлинг след преминаването му от Манчестър Сити за 50 милиона паунда през 2022-а година.

Gulliver/GettyImages
23 снимки

Наскоро имаше спекулации, че клубове от Саудитска Арабия може да са готови да му предложат доходоносен ход. Стърлинг обаче е решен да постигне успехи с Челси и ще отхвърли шанса да се премести в Саудитска Арабия.

Стърлинг, който загуби мястото си в отбора на Англия, все още има две години и половина до края на договора си със „сините“. След разочароващия първи сезон на „Стамфорд Бридж“, представянето на крилото се подобри през първата половина на тази кампания. Той обаче отбеляза само един гол във Висшата лига от началото на декември и феновете на Челси отново изразиха разочарованието си от него.