Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски заяви, че убийствената му голова форма напоследък не му е осигурила по-специално отношение от треньора на Хосеп Гуардиола. Полският национал сподели, че неговият наставник винаги търси нещо допълнително от него, а не само попадения.

Дотук Левандовски има 12 гола в 8 мача от Бундеслигата, а като се прибавят и тези от другите фронтове, където баварците се изявяват, цифрата набъбва до 22 гола в 16 срещи.

„Не мисля, че треньорт се отнася по-различно с мен, когато вкарвам повече. Отношението му е едно и също. Сигурен съм, че е доволен от головете ми, но също така иска от мен да играя добър футбол и да помагам на останалите“, отчете полякът.

„Нямам задължение да бележа във всеки мач, за да може треньорът да бъде доволен. Понякога моето движение по терена е по-важно за него. Головете помагат не само на мен, но и на целия тим. Аз не съм нападател, който просто чака в наказателното поле, за да отбележи. Движа се, подавам и търся шансове за останалите“, добави топ стрелецът на Байерн.