Байерн Мюнхен продължава с неубедителното представяне в Бундеслигата. Баварците записаха четвърти мач поред без победа, като след три последователни равенства дойде ред и на поражение. Воденият от Юлиан Нагелсман отбор отстъпи с 0:1 при гостуването си на Аугсбург в среща от 7-ия кръг на Бундеслигата.

Единственият гол в мача вкара Мергим Бериша в 59-ата минута. Баварците отново бяха неубедителни и направиха няколко сериозни пропуски.

БГНЕС
13 снимки

Шампионите  остават четвърти във временното класиране с 12 точки, докато Аугсбург записа втори пореден успех и вече е 11-и с 9 точки.  

В 17-ата минута пред Байерн се откри страхотен шанс за гол. Топката се озова в Лерой Сане в наказателното поле. Нападателят отправи удар, който вратарят успя да спаси. В 38-ата минута опасен удар с глава на Макс Бауер мина над вратата.

Аугсбург успя да открие резултата в 59-ата минута. Тогава Яго намери Мергим Бериша в наказателното поле и нападателят от няколко метра направи Нойер безпомощен.

Малко след това Рафал Гикевич отново се справи след шут на Сане.  В 69-ата минута стражът изби удар с глава на Леон Горетцка след центриране от корнер.

Четири минути по-късно Сане насочи топката в горния десен ъгъл, но стражът на домакините пак беше на висота и се справи.