Футболистът на Байерн Мюнхен Кингсли Коман е само на 21 години, а е постигнал нещо феноменално. Със сигурност той е един от малкото играчи, които може да се похвали, че има такива невероятни успехи. Той е спечели шест шампионски титли в шестте сезона, откакто е професионален футболист.

Коман дебютира с екипа на Пари Сен Жермен, когато е едва 16-годишен и за малко над 3 минути печели първата си шампионска титла в Лига 1. В следващия сезон той взима участие в 4 мача и печели втората си шампионска титла във френското първенство.

След като навърши 18 години, той подписа договор с Ювентус, за да продължи своето обещаващо развитие и да прогресира. В първия си сезон за „бианконерите“ той изигра 20 мача, а отборът му спечели „Скудетото“ със 17 точки аванс пред втория Рома.

След това Коман продължи кариерата си в Байерн Мюнхен, където в първия сезон под ръководството на Хосеп Гуардиола взе участие в 35 мача. Той успя да демонстрира пълния си потенциал и помогна за шампионската титла на баварците.

В следващия сезон (2016/2017) френското крило спечели Бундеслигата с Байерн Мюнхен под ръководството на Карло Анчелоти, взимайки участие в 24 мача. 

И накрая, тази година той отново бе коронясан за шампион на Германия с Байерн Мюнхен. Треньорът Юп Хайнкес му гласува доверие в 21 мача, а можеше да бъде и значително повече, ако френският футболист не бе получил контузия в началото на февруари.

Кингсли Коман е спечелил шампионската титла през всички сезони, в които е играл. Доминацията на Пари Сен Жермен в Лига 1, на Ювентус в Серия А и на Байерн Мюнхен в Първа Бундеслига е много сериозна, но това е постижение, с което много малко играчи могат да се похвалят.

Вижте как Видал беснее при дузпата на Роналдо