Представяли ли сте си да излезете на терена срещу своите любими футболисти и действително да изпробвате способностите си срещу тях?

Ако обичате да играете футбол, то отговорът със сигурност е да. В такъв случай със сигурност ще завидите на привържениците на Байерн, които през седмицата имаха възможността да изиграят мач срещу Франк Рибери, Чаби Алонсо, Филип Лам и още от звездите на баварците!

От клуба използваха паузата в първенството заради мачове на националните отбори, за да проведат специалния мач със селектирани фенове на отбора по инициатива на един от спонсорите на клуба.

Така въпросните фенове имаха уникалната възможност да срещнат на терена въпросните звезди, които вече се оттеглиха от националните си отбори и съответно останаха в Мюнхен.

И докато повечето фенове гледаха със захлас отблизо любимите си играчи, един от феновете явно искаше да направи впечатление. Неговото име е Александер Фрайтаг и той определено постигна целта си, защото направи впечатляващ финт в стил "Франк Рибери" срещу самия французин!

Любопитният момент вижте във видеото!