Старши треньорът на Байерн Мюнхен  Карло Анчелоти коментира случилото се около трансферната сага на Марко Верати през лятото. Футболистът бе близо до Барселона, но до сделка така и не се стигна, тъй като от ръководството на парижани не желаеха да осъществят продажба.

УЕФА заплашила ПСЖ с изваждане от ШЛ заради финансовия феърплей

„Не харесвам подобно поведение.  Много играчи искат да напуснат своите клубове по време на трансферния прозорец, но не съм сигурен дали наистина искат да си тръгнат или просто искат да подновят договора си. Верати? Той искаше по-добри условия в договора си. Познавам го отлично”, каза Анчелоти.

Анчелоти направи откровено признание за ПСЖ

„Развълнуван съм за предстоящия мач срещу ПСЖ. Намирам този тим за много променен, откакто го напуснах през 2013 година. Футболистите са натрупали повече опит, а и клубът похарчи много пари за играчи. Щастлив съм да се завърна отново на „Парк де Пренс” и да видя феновете, както и част от футболистите в лицето на Тиаго Силва, Мота, Верати и Пасторе отново. В добри взаимоотношения сме с ръководството. Често се чувам с президента Насер Ал-Келайфи”, заяви наставникът на баварците.