Завърналият се начело на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес предупреди своите играчи, че навлизат в серия от мачове, които могат да предопределят целия сезон пред отбора. По тази причина той изисква повишено внимание от всички.

Робен: Не бързам да преподписвам с Байерн

В събота шампионите на Германия излизат срещу лъкатушещия в Бундеслигата Хамбургер ШФ, а след това идва дуели срещу РБ Лайпциг за първенство и Купата на Германия. Отговорната програма продължава с гостуване в Глазгоу срещу Селтик в Шампионската лига, а после идва редът на голямото дерби срещу Борусия Дортмунд. В Германия Байерн изостава с 2 точки от „жълто-черните”, които водят в класирането и Хайнкес не се заблуждава, че има още доста работа за вършене.

Бивш селекционер на България атакува Анчелоти

„Трябва да покажем, че можем да играем по един и същ начин както у дома, така и навън”, коментира опитният наставник. „Трябва да покажем лицето, което разкриваме, когато играем на нашия стадион.”

„Искам целия отбор да разбере едно – никога не трябва да се отпускаме, никога не бива да се чувстваме доволни. Направихме един добър старт, но нищо повече. В следващите мачове ще покажем какви са реалните ни сили”, допълни Хайнкес.