Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер коментира предстоящия януарски трансферен пазар. Той заяви, че баварците са в добра икономическа ситуация и могат да реагират, ако се наложи. 

"Гледаме как можем да подсилим състава и кои играчи биха ни паснали. Имаме още няколко седмици до зимната пауза и тогава ще видим какво може да направим. Знаете колко силен е Байерн икономически. Това характеризира клуба през последните 10-20 години и винаги може да реагираме на пазара. Показахме го и това лято и мисля, че трансферът на Хари Кейн сработи доста добре", каза Хайнер пред "Билд". 

"Всички знаят, че се интересувахме от Жоао Палиня. Той беше тук за медицински преглед, но в крайна сметка клубът му не даде зелена светлина, за което съжаляваме. Разглеждаме пазара, за да видим какво е осъществимо като трансфери и какво има смисъл за нас", заяви той на въпрос дали португалският национал все още е опция за отбора. 

"Байерн е в добра икономическа ситуация и може да реагира на пазара. Но както казах, трябва да има смисъл", добави Хайнер.