Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че в момента няма никакви индикации, че може да напусне клуба в скоро време. Специалистът говори в интервю за немското издание Die Welt, в което обаче не отрече възможността един ден да поеме отбора на Байерн Мюнхен.

„Имам договор с Ливърпул до 2022 година. Никой тук няма чувството, че той трябва да бъде прекъсван – нито от страна на собственика, нито от моя”, коментира Клоп.

Относно интереса на Байерн Мюнхен към него, той сподели: „Не знам нищо. Пътят е дълъг. Футболът е такъв – трябва да имаше правилната възможност, както и моментът трябва да бъде точният”.

„Аз обаче съм много щастлив тук. Не мисля, че съм свършен в Ливърпул. Тимът ни има добра възрастова структура и можем да работим заедно още известно време”, продължи той.

„Дните ми в Ливръпул са много добре структурирани и нямам много директен контакт с феновете, но разбира се, знам, че спечелването на титлата ще означава много за нашите привърженици. Усещам го много явно в реакциите им по време на мачовете.Това, което направиха миналия уикенд при домакинството ни на Тотнъм беше поразително. Беше наистина нещо огромно. Свикнал съм с добра атмосфера от престоя ми в Дортмунд, но тук не бях преживявал нещо подобно”, сподели още Юрген Клоп.