Старши треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач говори пред медиите преди гостуването на тима на Волфсбург в събота в мач от 8-ия кръг на Бундеслигата.

Погледните са насочени към пресконференцията на шефовете на клуба, която е насрочена след брифинга на треньора.

Немски медии обявиха, че Ковач ще бъде уволнен и заменен с Арсен Венгер.

Самият треньор днес говори единствено за предстоящия мач, а по повод предстоящия брифинг на шефовете, Нико Ковач заяви: "Ще бъде интересно. Всички ще бъдем изненадани."

На срещата с медиите по-късно се очакват председателят на управата на Байерн Карл-Хайнц Румениге и спортният директор Хасан Салихамиджич.

Колкото до утрешния сблъсък с Волфсбург Нико Ковач сподели: "Чака ни интригуващ двубой. Последните четири мача не се развика така, както очаквахме. Имахме много шансове в първите 7 мача, но не успяхме да използваме всички. Атмосферата е позитивна. Искаме и трябва да останем позитивни."

"Животът съдържа и провали, и успехи. Уверявам ви, че тренираме много добре. Всеки иска да играе и да побеждава", добави Ковач.

"Няма как да очакваш да загубиш трима играчи в първи три мача. Все още съм уверен в дължината и класата на отбора", каза още старши треньорът на Байерн Мюнхен.

За информациите в пресата, наставникът заяви: "Не чета нищо и се чувствам добре. Вярвайте ми. Напълно съм спокоен."

Нико Ковач завърши пресконференцията си с думите: "Приятна втора част".

Смут в Мюнхен, Байерн обяви спешна пресконференция