Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е признал, че иска да облече фланелката на Реал Мадрид през лятото, пише "Билд".  Според германското издание, голмайсторът на баварците е споделил пред съотборниците си, че иска да напусне клуба и да подпише с "Кралския клуб".

Челси иска звезда на Байерн на каквато и да е цена

Реал от дълго време е хвърлил поглед на Лева, а агентът му не един или два пъти е давал знаци, че футболистът може и да смени клубната си принадлежност. Байерн обаче никак не желае да се разделя с услугите на нападателя и ще стори всичко възможно, за да промени решението му. 

Наскоро в испанската преса пък се появиха информации, че наставникът на "белите" Зинедин Зидан е дал зелена светлина за евентуалната покупка на полския национал. Той от друга страна пък се твърдеше, че е договорил и личните си условия с тима.

Агентът на Левандовски: Трансферът му е сложна и деликатна операция

Контрактът на Левандовски с Байерн изтича през лятото на 2021 година. През настоящия сезон той има 27 гола в 27 мача в Бундеслигата. От друга страна ключово значение по всяка вероятност ще има и представянето му срещу Реал в полуфиналите на Шампионската лига.