Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски коментира бъдещето си, както и слуховете, че е желан от Реал Мадрид, а също така и от двата манчестърски отбора - Сити и Юнайтед. Той беше потърсен от електронното издание 11 Freunde, а и в Германия този въпрос се обсъжда не един път.

Левандовски ще се предлага на Реал Мадрид

"Всички знаят колко бързо се случват промените във футбола. Има футболисти, които в отговор на подобен въпрос казват, че биха искали да завършат кариерата си в клуба, в който играят в дадения момент. Но в един момент този клуб им изказва благодарност и казва на играча, че той повече не им е нужен", каза Левандовски.

"За мен е много важно, че имам договор с Байерн до 2021 година и аз, и моето семейство се чувстваме в Мюнхен добре. Вече 10 години слушам спекулации за моето бъдеще, за мен самия. Отначало ми беше доста трудно да чета всеки ден нови неща, но вече съм свикнал", допълни 29-годишният полски нападател.

Румениге бесен, заплаши смелчагата Левандовски

Наскоро се зародиха проблеми в отношенията между ръководството на Байерн и Левандовски, след като футболистът си позволи да разкритикува публично трансферните дела на своя клуб, което никак не се хареса на президента Карл-Хайнц Румениге