Звездата на германския шампион Байерн Роберт Левандовски призна, че се е чувствал безпомощен по време на мачовете на своя отбор в Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен. Както е известно, „баварците“ отпаднаха от турнира заради голове на чужд терен.

„Болката срещу ПСЖ беше голяма. Чувстваш се толкова безпомощен, толкова слаб, защото не можеш да помогнеш на съотборниците си. Тази безпомощност не ми дава мира“, заяви Левандовски пред „Canal+“.

„Може би ако бях на терена, нещата щяха да се развият по друг начин. Но няма какво да сторя. Лично на мен ми беше трудно да приема това отпадане. Можехме лесно да ги победим и да продължим напред“, допълни нападателят.

Полският национал отговори и въпрос за бъдещето си. В последните седмици Левандовски е свързван с трансфер в Челси и Реал Мадрид.

„Отворен съм за всичко. Чувствам се чудесно в Байерн Мюнхен, страхотен град, страхотен клуб. Винаги ми е било интересно да науча нов език, нова култура. Но дали ще бъде по време на кариерата ми или след нея, не знам“, каза още 32-годишният нападател.