Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски от днес поднови занимания с топка, но няма да бъде на разположение за утрешното гостуване на Волфсбург в Бундеслигата. Полският нападател се възстановява от травма на коляното, заради която пропусна последните четири мача на баварците, включително и двата четвъртфинала в Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен.

Байерн отпадна от френския първенец след поражение с 2:3 като домакин и успех с 1:0 като гост заради правилото за по-малко отбелязани голове на чужд терен. Левандовски започна бегови упражнения в началото на седмицата, а днес направи и тренировка с топка.

Полузащитникът Леон Горецка също няма да може да подсили състава за двубоя във Волфсбург. "Леон Горецка няма да бъде на разположение. Левандовски - също. Нито един от контузените в момента няма да бъде готов за събота", коментира старши треньорът Ханзи Флик. Защитникът Люка Ернандес също е под въпрос. "Той има някакви болки и ще трябва да преценим в часовете преди срещата", каза Флик.