Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман очаква много труден мач с Барселона утре вечер в Шампионската лига.

"Познаваме много добре Барселона. Отборът има съвсем нов дух. Агресивни са и се защитават високо с халфове като Гави и Педри. Можем да изтрием последните победи над Барселона от твърдия диск. Те отново атакуват много и са труден съперник. Ще бъде добре да видим нашето състояние срещу отбор, който се подобри много. Те направиха добри трансфери като Левандовски, но ние играем вкъщи и искаме да спечелим", каза младият специалист на пресконференцията си.

"Ще бъда щастлив, ако феновете ни посрещнат добре Левандовски. Това а нормално за хора като него, които са дали толкова много за клуба. Той беше много важна част от семейството на Барселона и ще се радвам да го видя отново", призна Нагелсман.

"Йозуа Кимих ще играе заедно с Марсел Забицер. Тримата ни централни защитници са на много добро ниво, но не знам още кой ще играе редом до Люка Ернандес", каза още треньорът.

"Мисля, че атмосферата в отбора е по-добра от миналия сезон. Като треньор трябва да се опитвам да гледам нещата обективно. Съзнавам, че резултатите не са ни добри в момента. Но очаквания ми са по-добре отпреди година", вярва Нагелсман.

"Не съм привърженик на това да се говори за който и да е мач като за исторически. Ще играем срещу топ отбор, но искаме да спечелим и да вземем трите точки. Но този мач няма да е решителен за това, което ще се случи следващите седмици", завърши Юлиан Нагелсман.