Наставникът на Байерн Мюнхен - Юлиан Нагелсман, остана доволен от важната победа, както я определи той, с 4:2 над Волфсбург. По този начин баварците се върнаха на върха в класирането на Бундеслигата.

Gulliver/GettyImages
74 снимки

„Много важна победа. С тези три точки гледаме с оптимизъм напред. Бяхме максимално ефективни през първото полувреме. При 3:0 се отпуснахме. След червения картон на Де Лихт трябваше да покажем други качества, което и направихме. Разбира се, сменихме стила си на игра, и устояхме“, заяви Нагелсман.

„На прав път сме. В Байерн никога няма задоволство, винаги се опитваме да ставаме по-добри. Но тази победа със сигурност е много ценна“, продължи треньорът на баварците.

Преди двубоя Нагелсман взе отношение и по темата със скандалното интервю на Мануел Нойер, който разкритикува клуба за уволнението на треньора на вратарите Тони Тапалович.

„На негово място не бих дал такова интервю. Интересите на клуба винаги трябва да са на първо място, а подобни изказвания не помагат ситуацията да се успокои. Аз вече говорих с Мануел, включително и на четири очи. Искам в отбора да има хармония и вратите ми са отворени за всички“, каза още Нагелсман.