Наставникът на германския шампион Байерн Мюнхен Нико Ковач не смята, че неговият тим може да се счита за сигурен първенец и през настоящата кампания в Бундеслигата. Баварският гранд е перфектен от началото на сезона, регистрирайки четири победи в четири срещи от местното първенство.

„Щастливи сме, че имаме такъв старт, но предупреждавам, че не всичко ще бъде цветя и рози. Знам и, че ще губим точки някъде, но това не трябва да ни притеснява, тъй като сезонът е достатъчно дълъг. Не искам да се счита, че Байерн е шампион, защото е само четвърти кръг, а конкуренцията е голяма. Рекордите не ме интересуват, а най-важното е да се представяме добре във всички надпревари”, довери Ковач на пресконференция преди мача с Аугсбург.

Хърватският наставник на мюнхенци поздрави колумбийския плеймейкър Хамес Родригес, който вкара в последния мач за Байерн срещу Шалке, спечелен с 2:0. „Той показа в последните мачове, че е превъзходен играч и знам, че мога да го пусна във всеки един момент от даден мач и да намери правилното решение. Може да направи всичко”,  довери Нико Ковач.