Нападателят на Байерн Мюнхен - Садио Мане, разкри, че адаптацията му в отбора върви добре. Той е на мнение, че всички играчи на баварците са гладни за успехи и искат да се развиват. Сенегалецът дойде на "Алианц Арена" през лятото след шест години в Ливърпул. 

"Никога няма да забравя времето си в Ливърпул. Научих много там - като футболист и човек. Привържениците бяха невероятни, хората в града - също. Това е клуб, който ще остане в сърцето ми завинаги. Това е клубът, които имаше най-добрите вечери в Шампионска лига", започна Мане пред uefa.com. 

"Адаптацията ми в Байерн върви добре. Преминаването от един клуб в друг не е лесно. Прекарах осем хубави години в Англия - шест в Ливърпул и две в Саутхемптън. Не е лесно, защото всичко се променя внезапно - хора, тренировки, всичко. Трябва да се адаптирам. Знаех това и не беше изненада. Случва се точно, както си го представях. Хората тук са гостоприемни, хората в клуба са страхотни, така съм съм много щастлив". 

"Имаме много, много млад отбор. За първи път в кариерата си съм част от такава млада група. Това, което ми прави впечатление, е че всички са гладни за успехи. Всички искат да се развиват. Тренировките са толкова интензивни, колкото и мачовете. Толкова е лесно да играеш с тези младоци, които са изключително талантливи и обещаващи", добави сенегалският нападател.