Спортният директор на Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, говори след загубата с 1:3 от РБ Лайпциг на "Алианц Арена". Баварците може да загубят титлата, ако Борусия Дортмунд спечели следващите си два мача в Бундеслигата. 

"Винаги съм предпочитал да държим  съдбата в собствените си ръце, но това вече не е така. Сега трябва да се надяваме, да стискаме палци на други отбори, а и да спечелим мача си следващата седмица. Бях оптимист. Тренирахме много добре през седмицата, имаше интензивност и се подобрявахме. Направихме много положителни неща през седмицата, но след първия половин час не показахме нищо. Беше разочароващо", започна Салихамиджич. 

Шефът на баварците се върна и на отстраняването на Юлиан Нагелсман. "Обмисляхме го от доста време и бяхме на мнение, че трябва да действаме. Томас Тухел се нуждае да направи подготовка с отбора и тогава всичко ще бъде по-добре. Като видим какъв отбор имахме преди началото на сезона, а сега да не спечелим и един трофей - за мен е доста изненадващо". 

"Всичките ни решения бяха взети според нашите виждания и за доброто на Байерн. Върша работата си 24/7 и винаги се опитвам да давам най-доброто от себе си", каза още Брацо. 

Спортният директор на Байерн коментира и представянето на халфа Конрад Лаймер, който по всичко изглежда, че ще премине в клуба през лятото със свободен трансфер от Лайпциг. "Той изигра много силен мач. Не говоря за футболисти на други отбори. Той ще е свободен агент от 1 юли".