Звездата на Манчестър Сити Лерой Сане окончателно е решил да се завърне в Германия и да облече екипа на Байерн Мюнхен. Нещо повече - той иска сделката да се осъществи след отварянето на януарския трансферен прозорец, твърди "Билд".

В момента Сане е контузен. Германският национал получи тежка травма по време на лятната подготовка и няма нито един официален мач през сезона. Нещо повече, тази травма стана факт няколко часа преди да бъде финализирана сделката за подписа му с баварците.

Байерн обаче не спря да се интересува от него. Сега ситуацията не се е променила, а и футболистът отказа да поднови договора си с "гражданите". Той има още 18 месеца от контракта си с тях, а цената му е 120 млн. паунда.

Попитан за ситуацията около Сане, мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола заяви: "Не знам какво е бъдещето му, всичко може да се случи". 23-годишният Сане е юноша на Шалке 04. През 2016 година Сити плати на "кралскосините" 37 млн. паунда за него и младокът бързо се превърна във важна фигура в състава на Гуардиола.