Директорът на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич се присъедини към изпълнителния директор Карл Хайнц-Румениге, който разкритикува Нико Ковач. Причината бе, че хърватският наставник на баварците си позволи публично да дискутира за плановете на клуба за закупуването на Лерой Сане.

Германското крило на Манчестър Сити е спряган за трансфер при шампиона на Бундеслигата, след като трудно успява да се утвърди в стартовия състав на Хосеп Гуардиола.

След като Ковач описа Сане като „мечтан” играч и сподели, че мюнхенският гранд е обнадежден в закупуването му, то Салихамиджич го инструктира да се извини на Сити за изказа си.

„Важно е никой да не говори за играчи, които се намират в контракт с други клубове”, говори Салихамиджич пред SportBild.

„Трябва да се извини на Ман Сити, тъй като е говорил за техен играч по това време. Ние сме научени да не говорим повече от нужното, да запази спокойствие вътрешно и външно”, продължи директорът в Байерн.

Сане ще струва на германците около 80 милиона евро, ако се случи трансфера. „Обнадежден съм, че можем да го закупим”, пък говори Ковач преди седмица пред ZDF.