Съпругата на звездата на Байерн Мюнхен Томас Мюлер – Лиза, демонстрира ясно отношението си към треньора Нико Ковач след разочароващото 1:1 срещу Фрайбург в Бундеслигата. Очевидно дългогодишната половинка на футболиста няма проблеми с това да изрази публично възмущението си от хърватския специалист.

Дотук през сезона Ковач веднъж вече беше разпъван на кръст, след като тимът му записа 4 поредни мача без победа (2 победи и 2 загуби между 25 септември и 6 октомври). След тях наставникът вдигна отбора и записа 4 поредни успеха във всички турнири, преди да дойде днешната грешна стъпка.

Лиза пусна „Инстаграм” кадър от мача, на който Ковач е привикал Томас Мюлер за инструктаж тъкмо преди да го пусне в игра. Очевидно жената на футболиста не бе много впечатлена от решението на хърватина да остави нейния любим извън титулярите за съботния двубой. „Трябваха му 70 минути, за да получи миг на вдъхновение”, написа половинката на нападателя.

Редно е да се отбележи, че и голът на Байерн, и изравнителният на Фрайбург – паднал в 89 минута – дойдоха след появата на 29-годишния Мюлер в игра.