Новият треньор на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, ще се опита бързо да върне формата на Лирой Сане. Германският национал позагуби добрата си форма при предишния треньор Юлиан Нагелсман и често оставаше резерва в последно време, пише Sport1. 

Тухел много харесва качествата на офанзивния футболист, като планира Сане да играе основна роля в заключителната част от сезона, когато баварците ще се борят за три трофея. Очаква се Лирой да започне като титуляр още в съботното дерби с Борусия Дортмунд, тъй като Джамал Мусиала се възстановява от контузия и все още не е подновил пълноценни тренировки. 

Gulliver/GettyImages
33 снимки

Лирой Сане се чувства готов за игра и готов да докаже себе си. Той е на мнение, че вината за слабото му представяне е негова. В същото време офанзивният футболист е бил в добри отношения с Нагелсман и му е бил благодарен за публичната подкрепа и разрешението да пътува до Англия по време на паузата за мачовете на националните отбори, за да се види със семейството си. 

Томас Тухел вече се е доказал като треньор, който умее да се справя с по-особени характери в отборите, които е водил. 49-годишният специалист спечели на своя страна играчи като Пиер-Емерик Обамеянг, Усман Дембеле и Неймар по време на престоите си в Борусия Дортмунд и ПСЖ. Сега надеждите на ръководството на баварците са, че ще успее да влезе "под кожата" и на Сане.