Байерн Мюнхен продължава да се интересува от Лерой Сане, въпреки че в момента германецът е контузен. Все пак „баварците“ ще изчакат да видят ка ще се развие травмата на младока преди да отправят евентуално нова оферта, това заяви президентът на немския шампион Ули Хьонес.

„Ние се интересувахме от него“, започна Хьонес пред „told Sports Illustrated“.

„Говорихме с него, но след тежката му контузия не продължихме разговорите. Ще изчакаме и ще видим как върви неговото възстановяване през януари, февруари и тогава ще седнат и ще решат какво да правят“, добави той. Припомняме, че Ули Хьонес ще се „пенсионира“ от президентския пост в Байерн през ноември.   

Той засегна и темата за треньора Нико Ковач:

„Не успях да разбера защо беше толкова тежко критикуван през първия си сезон. Той е млад треньор, има малко опит в Шампионската лига, но той спечели две титли. Трябваше да изгради нов отбор, тъй като се знаеше, че Ариен Робен и Франк Рибери ще напуснат. Беше трудна ситуация с ветераните и с младоците, които искат повече игрово време. Това, че той е спечелил две титли е невероятно. Затова трябва да го поздравя за първия му сезон тук“, завърши Хьонес.