Футболистът на Байерн Мюнхен Сандро Вагнер предизвика интересни коментари с думите си, че дори в момента „баварците” са по-добрият отбор от Борусия Дортмунд и още по-любопитна реакция от настоящия лидер в Бундеслигата.

Борусия е начело във временното класиране с 27 точки, а Байерн е шести с 20 точки в актива си. В предишния кръг Борусия победи Байерн у дома с 3:2 и решителен гол на Пако Алкасер.

Сандро Вагнер

източник: Gulliver/GettyImages

„Ние към момента все още сме най-добрият отбор в Германия. Дортмунд може и да спечели няколко мача, но ние очевидно сме по-добрият отбор. Дортмунд не са толкова солидни. Ако ние бяхме повели с 2:0 срещу тях, обратът нямаше да се случи. Дортмунд е отбор от топ-класата, която хората мислят, че са. Сигурен съм, че ние ще спечелим титлата”, заяви Вагнер в интервю.

Тези думи предизвикаха вниманието на официалния профил в Twitter на Борусия Дортмунд, който публикува забавен отговор с акцент едно име – Пако Алкасер.

В размяната на шеговити закачки се включи и Байер Леверкузен чрез своя профил в социалната мрежа, както и баскетболистът Марио Хезоня, който е изявен привърженик на Борусия Дортмунд.