Да си богат футболист е едно. Но да си успешен футболист – съвсем друго. Вижте класация с 5-те най-талантливи футболисти в момента в прикаченото видео - с какво блестят и как са стигнали дотук. 

1. Лео Меси

Безспорно най-титулуваният футболист в света в момента. Няма индивидуално отличие, както и такова на клубно ниво, което гениалният аржентинец да не е печелил. Остава му само да триумфира с отличие на национално ниво, но има достатъчно време да го стори, все пак скоро ще навърши едва 29 години. 

2. Кристиано Роналдо

Португалската звезда е единственият реален конкурент на Меси в момента. Дори тяхното съперничество на терена се превърна в едно от най-вълнуващите в историята на футбола. И той има същия проблем като аржентинеца - не е печелил нищо на национално ниво. Е, предстои му Евро 2016, където може да поправи всичко това. 

3. Неймар

Още един представител на Барселона в тази престижна класация. Още по време на кариерата си в Сантос намекна за великолепните си качества, но трябваше да премине на "Камп Ноу", за да ги разкрие и да заговори целият свят за него. 

4. Луис Суарес

И третата звезда от феноменалното трио на каталунците в атака. Вече на 29 години, уругваецът се е доказал във всеки един клуб, в който играе, че е уникален хищник на терена. За съжаление и буквално... Но колкото и да е хапал съперници в миналото, качествата му са огромни и неоспорими. 

5. Роберт Левандовски 

Полякът е единственият играч в тази петица, който не се подвизава в Барса и Реал. Засега. С головете си за Байерн и изявите за Полша, той показа, че е един от най-опасните нападатели в света и качествата му са безспорни. Въпросът е дали и той ще предпочете Мадрид пред Мюнхен.