Две от звездите на Байерн, които имаха проблеми в предишните дни, вече са на линия. Става въпрос за Ариен Робен и Роберт Левандовски, които лекуваха сходни травми в посоледно време, но са ги преодолели. 

Холандецът и полякът се оплакваха от удари в коляното. При Робен те бяха по-отдавна, но и с оглед на възрастта му възстановяването отне повече време. Заради болежките си 34-годишното крило изпусна два мача. 

При Лева този проблем се появи по време на мачовете с националния отбор, но вече е напълно готов. Всъщност, неговото участие срещу Фортуна Дюселдорф през уикенда е сигурно, докато Робен ще трябва да чака зелена светлина от лекарите. 

"Лалето" прави пълни тренировки от четвъртък насам, но все още му липсва пълната игрова практика. Точно затова ще се прецени в самото навечерие на мача дали ще започне като титуляр, или ще остане на пейката. 

В лазарета на баварците остават Кингсли Коман и Тиаго Алкантара, но се очаква дуото да е на линия за мача с Бенфика в Шампионската лига в средата на следващата седмица. Дори се очаква да са титуляри в него.