Франк Рибери направи великолепен мач за Байерн при разгромната победа със 7:0 срещу Базел. Французинът бе в основата на почти всичко по-интересно пред вратата на швейцарците и може би си мислите, че не може да има нещо, което да му развали прекрасната вечер. Е, оказва се, че бъркате.

Причината: слабините на Рибери пострадаха сериозно, след като неговият съотборник Марио Гомес реши да го хване за интимните части в изблик на радост.

В 50-а минута французинът направи поредния си пробив по лятото крило, излъга противниците си и центрира в наказателното поле, където Гомес с акробатичен удар вкара за 4:0 и сложи точка на спора.

Като един истински отборен играч, голмайсторът веднага се насочи към Рибери, за да му се отблагодари за отличния пас. Гомес обаче направи това като изведнъж вдигна нависоко нисичкия французин и го хвана за...пакета.

СНИМКИ: Гомес отпразнува гол с опипване на слабините на Рибери

източник: Reuters

Поне по физиономията на Рибери си личи, че футболистът не е много доволен от решението на своя съотборник. Дали пък опипването е попречило на французина след мача да зарадва съпругата си, остава загадка.

СНИМКИ: Гомес отпразнува гол с опипване на слабините на Рибери

източник: Reuters