Звездата на Байерн Мюнхен Марио Гьотце отговори по култов начин на свой млад привърженик, който се оплака във Фейсбук, че виртуалният персонаж на Гьотце е пропуснал дузпа в последната минута в игра, заради което момчето е хвърлило джойстика си в стената и го е разрушил.

Марио Тинес, привърженик на Байерн, публикува любопитното съобщение на страницата във Фейсбук на баварците, придружено със снимка на счупения джойстик. "Моля ви да кажете нещо на Марио: "Здравей Марио! Дължиш ми 49.90 евро за нов джойстик. Ти пропусна дузпа в 90-ата минута, благодаря много! Ще ти изпратя банковата ми сметка утре. Поздрави."

Немският национал, който в момента е във ваканция, отговори малко след това със съобщение, което със сигурност се е харесало на адаша му Марио Тисен.

"Здравей, Марио. Да пропуснеш дузпа в 90-ата минута е ужасно досадно. Всеки би бил ядосан и мога да го разбера. Защо не избра Томас Мюлер да я изпълни? Все пак не можеш просто да хвърлиш джойстика, това няма да ти помогне много. Подготвям малък пакет за теб и ти обещавам да вкарам следващата дузпа! Поздрави, Марио. (П.П. Погледни папката "Други" на съобщенията си).

 

Hallo Mario, in der 90. Minuten einen Elfer zu verschießen, das ist mehr als bitter. Da ist man auf jeden Fall sehr...

Posted by Mario Götze on 26 юни 2015 г.