Въпреки интересът от други клубове, нападателят на Айнтрахт Франкфурт Анте Ребич предпочита да работи отново с бившия наставник на „орлите” Нико Ковач.

Както е известно, Ковач поема от новия сезон Байерн Мюнхен, а грандът от Германия желае да вземе хърватския стрелец в своя отбор.

Последните няколко месеца са прелестни за кариерата на Анте Ребич и неговата кариера. Той бе избран за най-добрия играч на Айнтрахт Франкфурт, след като бе точен при финала за Купата на Германия срещу Байерн Мюнхен при успеха с 3:1. Ребич е важна единица от състава на Хърватия на Мондиал 2018, след като спомогна на отбора да се класира на полуфиналите на шампионата в Русия. 24-годишният нападател продължава със солидните игри и това привлече интереса към него.

Немският SportBild твърди, че Манчестър Юнайтед, Наполи, Арсенал и Тотнъм имат интерес към футболиса на франкфуртци. Реби, обаче, предпочита да премине в Байерн Мюнхен, за да се събере отново с бившия си треньор Нико Ковач. Очаква се Ковач да бъде основният инструмент по привличането на нападателя.

Съществува една пречка по преминаването на футболиста, тъй като носителят на Купата на Германия иска 50 милиона евро за своя футболист. От своя страна Байерн не е съгласен с тази сума. Рекордът на баварците при закупуване на играч е от миналото лято, след като бяха платени 41,5 млн. евро за френския халф Корентен Толисо.