Байерн Мюнхен посреща Пари Сен Жермен в Германия в мач реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Срещата е с начален час 22:00, а Gong.bg ще проследи НА ЖИВО всичко най-интересно от срещата за вас минута по минута.

Байерн е в чудесна форма, като има само една загуба от септември насам във всички турнири. Като домакини баварците са безкомпромисни, като все още нямат поражение пред собствена публика във всички състезания през тази кампания. Именно този факт прави германския колос фаморит в срещата срещу именития си съперник. Байерн ще е без Мануел Нойер, който е със счупен крак, както и без Люка Ернандес, който има контузия на коляното. Бенжамен Павар е аут от срещата, тъй като получи червен картон в първия мач, а Нусар Мазрауи също вероятно ще пропусне сблъсъка. Добрата новина за баварците е, че Садио Мане е възстановен от контузията си и е на линия за двубоя.

Пари Сен Жермен е в колеблива форма, като френският гранд три загуби във всички турнири в последните си шест мача. Тимът на Кристоф Галтие спечели последните си три срещи в Лига 1, но допусна цели 7 гола в тях. Липсата на Неймар, който е аут до края на сезона, както и отсъствието на Преснел Кимпембе поради контузия в ахилеса, са сериозен удар върху амбициите на ПСЖ за продължаването напред в турнира. В първия мач Байерн бе по-активният отбор, но сега френският колос ще търси обрата в опит да си осигури мечтания трофей от Шампионската лига.