След новата травма на Мануел Нойер, Байерн внесе корекция в своята картотека за Шампионска лига като върна принудително "пенсионера" Том Щарке.

36-годишният вратар всъщност приключи своята активна състезателна кариера през лятото и пое функция на ръководител на вратарите към школата на клуба.

Само че нещата не се развиха така както Щарке очакваше. Още в предсезонната подготовка се наложи той да участва в китайското турне на Байерн заради контузията на Нойер. А сега след новата травма, която вади №1 в Байерн до края на 2017, Щарке отново бе върнат принудително от "пенсия".

Байерн взе свой шеф и отново го направи футболист

УЕФА позволява клубовете да правят промени в картотеката на вратарите си и по време на мачовете, което направи възможно включването на Щарке в състава.

Така 36-годишният вратар ще заеме място на резервната скамейка още за мача в сряда в Париж срещу Пари Сен Жермен. Титуляр ще бъде Свен Улрайх, но при проблем с него, "пенсионерът" Щарке ще трябва да се завърне и в официален мач.

Иначе добрите новини за Байерн са свързани с Дейвид Алаба, който в понеделник тренира наравно със съотборниците си и най-вероятно ще бъде на разположение за двубоя с ПСЖ.