Бившият национален селекционер на България по футбол Лотар Матеус атакува доскорошния наставник на Байерн Мюнхен – Карло Анчелоти. Германската легенда се възползва от публикация на италианеца в една от социалните мрежи и го уязви във връзка с раздялата му с баварците.

Хърватия изненада с оферта към Анчелоти

Анчелоти изгледа двубоя между Челси и Рома от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига (3:3). Той пусна снимка от „Стамфорд Бридж“ в Twitter, като написа и текст: „Удоволствие е да се завърна „Стамфорд Бридж“, за да се насладя на един голям мач от Шампионската лига“.

Анчелоти: Не е срамно да те уволнят

Матеус отвори дебат под фотото, като коментира: „Ти нямаш вина, че не можа да присъстваш на един хубав мач на Байерн Мюнхен“.

Sky Sports веднага реагира и написа в социалните мрежи: Матеус - Анчелоти 1:0.

Карло Анчелоти се раздели Байерн след тежкото поражение с 0:3 от Пари Сен Жермен на „Парк де Пренс“ от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. По-късно се появиха информации, че треньорът е бил бойкотиран от част от състава.

Припомняме, че в кариерата си като футболист Матеус на два пъти игра за Байерн. Това се случи от 1984 до 1988 година и след това от 1992 до 2000 година.