Байерн се падна със Севиля в четвъртфиналите на Шампионската лига и всички веднага определиха баварците за сигурен полуфиналист. Но наставникът Юп Хайнкес не бърза да отваря шампанското. 

"Севиля е много добър отбор. Ако сте ги гледали как играха с Юнайтед, ще знаете за какво ви говоря. Дори когато класирането им изглеждаше в кърпа вързано, те се представяха на невероятно високо ниво. Съвсем заслужено са на тази фаза."

"Няма как да си позволим да празнуваме класирането си напред, в никакъв случай. Ще ви кажа също така, че нямаше еуфория в съблекалнята след жребия. Трябва да вземем тези момчета насериозно", сподели Хайнкес. 

В богатата си кариера, именитият специалист се е изправял срещу Севиля. Това беше по времето, когато за андалусийците играеше великият Диего Марадона и той се върна назад във времето, за да сподели впечатленията си. 

"Видео-анализаторите ни ще изготвят подробен доклад за слабостите и силните страни на съперника. Но аз познавам испанския футбол много добре. Изправял съм се срещу Севиля, когато там играеше Диего Марадона."

"Той никога не загряваше, само излизаше с една топка, жонглираше и публиката изпадаше в невъобразим екстаз. Знам каква е атмосферата в града, знам какво да очаквам, знам всичко. Затова трябва да сме внимателни в този четвъртфинал", заяви Хайнкес.