Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес сподели очакванията си за предстоящия реванш от осминафиналите на Шампионската лига срещу Бешикташ. Баварците имат солиден аванс след 5:0 в първия двубой.

Байерн отслабен за реванша с Бешикташ, но започва от 5:0...

“Изискванията в Шампионската лига винаги са много високи. Работим с голям интензитет, защото все още може да се усъвършенстваме в защита. Също така пресата, подаванията и атаката ни. Много от играчите ни са опитни. Въпреки победата с 5:0 трябва да започнем мача интензивно и футболистите ми го знаят. Ще играем пред фенове, които дишат заедно с отбора си и го тласкат напред. Очакваме с нетърпение невероятната атмосфера”, каза Хайнке на пресконференцията преди мача.

Юнайтед изпревари Реал в битката за Левандовски

При евентуална победа за Байерн утре ще превърне Хайнкес в първия немски специалист с 11 поредни успеха в надпреварата. Въпреки това наставникът не отдава кой знае какво значение на това.

"Оказа се, че съм държал рекорд за отбелязани попадения в поредни домакинства, но разбрах това едва когато Роберт Левандовски се доближи до постижението ми. За мен важното е да се играе добър футбол Също такаподобряването на отбора ми и предоставянето на голям спектакъл, а не рекорди или статистики”, коментира още той.