ПСЖ отпадна от Шампионската лига, след като загуби с 0:2 от Байерн Мюнхен на "Алианц Арена" миналата сряда. Във видео, озаглавено "ПСЖ: Ако хората (и Емирът) знаеха какво се случва...", създадено от журналиста Ромен Молина, който шокиращо твърди, че играч се е появил на тренировката в нетрезво състояние. Нещо повече, треньорът Кристоф Галтие е продължил напред и го е избрал в стартовите 11 за решаващото равенство срещу баварците.

"Играч, който беше титуляр на "Алианц Арена", беше пиян в понеделник сутринта, когато напусна клуба в 6 сутринта, два дни преди мача", твърди Молина във видеото си.

Той също така разкри, че същият играч е излязъл в петък вечер и събота сутрин, същия ден, когато ПСЖ трябваше да се изправи срещу Нант в Лига 1. Репортерът обаче се въздържа да назове кой е той.

След като ПСЖ беше победен у дома от Байерн в първия мач от 1/8-финалите на Шампионската лига, Килиан Мбапе предупреди съотборниците си "да бъдат здрави, да спят добре, да се хранят добре", така че да останат с чиста глава преди реванша.