Франк Рибери може и да е сред звездите на Байерн Мюнхен, но за пореден път демонстрира показа, че може да се държи като малко дете, когато трябва да напусне терена.

По време на рутинния успех с 3:0 над Андерлехт Рибери бе титуляр, което бе изненадващо с оглед на информациите, че все още има болежки.

Байерн с очакван успех

В 77-ата минута обаче Карло Анчелоти реши да замени французина, което явно вбеси 34-годишното крило. Той не поздрави треньора си и скъса своята фланелка от яд, а в последствие и спортният директор Хасан Салихамиджич не успя да го успокои.

Босненецът обаче не е останал никак доволен от постъпката на Рибери, която определено не се случва за първи път: "Това не трябва да се случва в Байерн Мюнхен. Това не е окей. Ще говорим по темата", заяви той.

Карло Анчелоти също не остана никак доволен от действията на Рибери: "Разбирам това, че играчите искат да играят 90 минути. Но понякога те не разбират, че не ги сменят заради представянето им, както бе и с Франк Рибери сега. Преди мача той имаше малки проблеми. Не разбирам реакцията му. Ще го попитам защо е реагирал така", заяви Карлето. "Той бе ядосан. Но оставаха още 10 минути, а той вече имаше жълт картон. В неделя не тренираше и исках да му дам малко спокойствие. Смяната няма нищо общо с представянето му."