Равенство срещу Байерн (Мюнхен) би било един добър резултат за Локомотив (Москва), смята сръбският треньор на московчани Марко Николич. Утре локомотивци приемат баварския гранд, който идва като актуален европейски шампион.

"Никога не мога да гадая резултата преди края на мача. Ние знаем кой е нашият съперник утре. Мога да кажа, че равенството би бил страхотен резултат, но нещо повече ще бъде просто невероятно.

Николич заяви, че не се притеснява от скептицизма, който е завладял обществеността преди срещата.

"Скептицизъм има винаги във футбола, но това не е моя работа. Да отговарям на тези хора, които никога не вярват, не виждам смисъл. Моята работа е да подготвя отбора така, че да покаже най-доброто от себе си на терена. По отношение на мотивацията, няма какво да кажа, защото играем с най-добрия отбор в света и това само по себе си е достатъчно, добави Марко Николич, който преди това е работил в Партизан (Белград).

"Едва ли ще изненадам някого, като кажа, че Байерн е много опасен при бързите си атаки. Добри са при статичните положения, имат бързи и качествени играчи, подаванията им от фланга винаги носят опасност. И като допълнение и десерт, разполагат с Роберт Левандовски, който е най-добрият нападател в света. Но както при всеки отбор, така и баварците имат нюанси, в които не са добри. И аз вярвам, че имаме шанс да се възползваме от тези пропуски, заключи старши треньорът на московските "железничари".

След първия кръг Байерн е лидер в група А с 3 точки, а Локомотив и австрийския РБ Залцбург са с по 1 след равенството по между им в първия мач. Атлетико (Мадрид) е без актив все още.