Отборите на Байерн Мюнхен и Манчестър Сити проявяват интерес към защитника на Севиля Диего Карслош, съобщават "Кикер" и "Телеграф". 27-годишният бразилец прави страхотен сезон с екипа на "андалусийци" и това е привлякло вниманието на двата гранда.

На "Алианц Арена" обмислят обновяване на защитата, особено с оглед на това, че бъдещето на Жером Боатенг остава доста несигурно и е много вероятно той да напусне през лятото. Така "баварците" вече се оглеждат за негов заместник и Карлош една от първите опции.

Манчестър Сити пък имаше големи главоболия през този сезон заради защитата си. "Гражданите" не успяха да намерят заместник на напусналия Венсан Компани, а честите контузии оставиха Аймерик Лапрот аут от терените за дълго. В тяхно отсъствие Джон Стоунс и Николас Отаменди не впечатлиха, като се налагаше Фернандиньо да влиза в центъра на отбораната в някои мачове.  

КАрлош пристигна в Севиля от Нант срещу 13 милиона евро. Той има клауза за откупуване в договора си на стойност 74 милиона евро. През настоящия сезон Карлош има изиграни 34 мача и отбелязани 2 гола за севилци в Ла Лига. 
Твърди се, че към него интерес има и от страна на Ливърпул.