Байерн Мюнхен е също актуален кандидат за подписа на крилото на Далиан Ифанг Яник Ферейра-Караско. 25-годишният футболист е силно желан от лондонския Арсенал, като се очаква английският тим да получи сериозен отпор от германския шампион за бившия халф на Атлетико Мадрид.

Караско прекара последните 18 месеца в Китай, като не успя да се адаптира добре към живота в азиатската страна. Твърденията в английската преса бяха, че Арсенал дори вече е постигнал договорка за условията на Караско преди старта на сезон 2019/20, но германския Bild отрича това. Изданието дори твърди, че Байерн е готов да „удари” Арсенал и да го привлече току преди „артилеристите” да са се наканили да го вземат.

Германският колос е свързван с подписите на Калъм Хъдсън-Одой и Лерой Сане, но първият по всичко личи, че ще остане в Челси, докато Байерн не може да се разбере с Манчестър Сити за трансферната сума на Сане. Караско, от своя страна, ще бъде свободен за 30 милиона евро, като тази сума е напълно по силите на мюнхенския клуб.

Байерн ще бъде със сигурност на пазара в търсене на крайни офанзивни полузащитници, след като Ариен Робен и Франк Рибери няма да са част от тима през следващата година.