Бранителят на Реал Мадрид Ашраф Хакими, който играе в последните дна сезона в Борусия Дортмунд заяви, че не все още не знае дали ще се завърне в тима на „белите“ през следващия сезон. Наемът на мароканеца при „вестфалци“ изтича през лятото.

„Не знам какво ще стане през юни. Ще говорим за това в бъдеще. В момента съм фокусиран само върху Борусия Дортмунд. Аз съм наистина щастлив тук и все още имам още четири месеца от договора ми с клуба“, каза Хакими пред „DAZN“.

„Винаги ми е било мечта да играя за първия отбор на Реал Мадрид и да тренирам до най-добрите в света. Той (б.р. – старши треньорът на Реал Зинедин Зидан) ме направи този футболист, който съм днес. Има ли нещо по-хубаво от това да се учиш от един от най-добрите футболисти в историята?“, допълни мароканецът.

Има слухове, че в договора на Хакими има клауза, че ако той не се завърне в Испания, то Борусия ще може да възможност да отправи същата оферта, ако някой друг клуб пожелае бранителя. В последно време се заговори, че Байерн Мюнхен има интерес към 21-годишния футболист.