Отборът на Интер е предложил Иван Перишич на Манчестър Юнайтед в замяна на Алексис Санчес, твърди "Daily Mail". Санчес прекара сезона под наем в Интер, а италианският клуб държи да подпише с чилийския национал за постоянно.

Междувременно Перишич пък игра също под наем, но в Байерн Мюнхен. Шампионите от Бундеслигата обаче не са готови да подпишат с него за постоянно заради исканата цена от Интер от 17 милиона паунда.

Според "Sport Mediaset" в Италия, Интер също не е готов да де исканата зена за Санчес от 17 милиона паунда и е предложил Перишич на "червените дяволи" в замяна.

След като контузия на глезена си миналата година, Санчес направи добро впечатление след рестарта на кампанията през месец юни, като се отчете с три гола и седем асистенции в 12 участия.

Перишич беше близо до присъединяването си към Манчестър Юнайтед, когато мениджър на "Олд Трафорд" беше Жозе Моуриньо, но клубът не успя да постигне сделка с Интер. Хърватският национал впечатли по време на престоя си в Байерн Мюнхен този сезон, като записа шест гола и 10 асистенции в 31 мача.